Permanente make-up

Het accent op uw natuurlijke schoonheid

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect uitzien. Gewone make-up kan aan deze wens niet voldoen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel!

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens het sporten, wanneer u op vakantie uit de zee of het zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of als u door weer en wind loopt … Uw permanente make-up blijft altijd netjes op z'n plaats. Zelfs wanneer alle gewone make-up is verwijderd, laten de permanente accenten uw gezicht spreken.

Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen, wint u dagelijks veel tijd.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof pijnloos in de huid gebracht met een ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet.

Om uw permanente make-up nauwkeurig aan te brengen, kunt u rekenen op ons vakmanschap en betrouwbare apparatuur. Meer dan 25 jaar ervaring, uw garantie voor kwaliteit!

Permanente make-up voor en na

De mogelijkheden van permanente make-up

Wenkbrauwen

Dankzij de nieuwste Hairstroke-techniek is het mogelijk om wenkbrauwen te creëren met een driedimensionale uitstraling. Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat, zoals alleen visagisten dat kunnen.

Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Heeft u vroeger te veel geëpileerd en daarom nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met permanente make-up lijken uw wenkbrauwen opnieuw voller.

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kunnen we met verschillende kleuren het uitzicht en de uitstraling van de ogen veranderen en verfraaien.

Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle blik. Te grote of te kleine ogen brengen we zo optisch in de juiste verhouding ten opzichte van het totale gezicht.

Altijd mooie ogen, zonder u zorgen te maken over uitgelopen make-up.