Wimpers

Wimperextentions

Met de ‘one by one’-techniek worden de extensions één voor één op het individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht en flexibel.

Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension verlengd wordt, bekomt u een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf of een wimperkruller overbodig!

Wij gebruiken kwalitatieve extensions, waardoor u ze niet voelt zitten en ze een natuurlijke uitstraling hebben. Gedaan met de dagelijkse sleur: wimperextensions zijn waterresistent en blijven tijdens al uw activiteiten perfect op hun plaats.

 

Wimperlift

Een wimperlift is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift waardoor mascara en een wimperkrultang overbodig worden.

Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beautysector en is toepasbaar op alle wimpers, zowel korte als lange. Met deze techniek lijken uw wimpers langer en krijgt u een open en sprekende blik. Het resultaat is zo’n 3 maanden zichtbaar.Voor meer info omtrent producten, ga naar www.osegroup.com