Environ® behandeling

EnvironMet behulp van geluidsgolven en kleine elektrische impulsen worden de meest actieve vormen van vitamine A, C en antioxidanten in de onderste huidlagen gebracht.

De collageenproductie wordt gestimuleerd, waardoor lijntjes verzachten, de elasticiteit toeneemt en de huid beter gehydrateerd is. De Environ® behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend tegen pigmentatie, voortijdige veroudering, droge huid of littekens en herstellen de door zon beschadigde huid.

Onze Environ behandelingen zijn ook ontspannend. Tijdens elke verzorging krijgt u een zalige massage van gelaat, hals en schouders. En terwijl het alginaatmasker zijn werk doet, verwennen we u met een puntdrukmassage van de benen en voeten.

Vóór elke verzorging evalueren we uw huidconditie en beslissen we samen met u welke gelaatsverzorging het beste is voor uw huid.

Voor meer info omtrent de producten, ga naar www.environ.be

 

Verzorgingen

Environ Discovery (1u15)

Tijdens deze gelaatsbehandeling doen we een complete en grondige huidanalyse, bepalen we de conditie van uw huid, geven we persoonlijk advies en stellen we samen een behandelingsplan op.


Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!

Environ Intensive (1u30)

Deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk de opname van de actieve ingrediënten, met onmiddellijk zichtbare resultaten. We behandelen elke zone met de unieke Ionzyme® DF probe en geven zo de nodige aandacht aan elke huidconditie. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten die voor zich spreken.


Voor wie alleen het beste wil!

Environ Focus (1u30)

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones. Met de Ionzyme® DF probe pakken we de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor duidelijke resultaten op het volledige gelaat.


De alliantie voor een stralende huid!

Environ Essential (1u30)

Tijdens deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. We behandelen elke zone met de unieke Ionzyme® DF probe en geven zo de nodige aandacht aan elke huidconditie.

Voor wie op zoek is naar de essentie!

Environ Skin Renewal (1u30)

Deze intensieve behandeling exfolieert zacht en zorgt voor een goede hydratatie. Ideaal tegen een vale of verstopte huid, puistjes en littekens of een zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.


Een ware oppepper voor uw huid!

Environ Lunch Time (30min.)

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem in een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal wanneer u niet veel tijd heeft. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling als kuur, in combinatie met de Environ Roll-CIT/Focus-CIT en de Environ producten om thuis te gebruiken.


Maximum resultaat, in minimum tijd!

Environ Sensitive (1u00)

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipidenfilm.

Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!

Environ Deep Cleansing (45 min.)

Tijdens deze diepreinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen uw huid voor een zuiver en stralend resultaat.

Een fris gevoel van zuiverheid!

Environ Vital (1u15)

Environ Vital combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt opnieuw zacht, jeugdig en stralend.


Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!

Environ Cool Peel (1u30)

Tijdens de Cool Peel gebruiken we een lage concentratie lactaatzuur om de pH-waarde van uw huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor personen met lijntjes en rimpels, met een dikke of ruwe huid, tegen beschadiging door de zon, rosacea of ter behandeling van andere huidproblemen. De verzorging wordt ook als kuur aangeboden voor een optimaal resultaat.

Veilig en doeltreffend voor totale huidverjonging!